Workshops

Hier met plezier, wandelen zonder trekken, funles met een thema, Zoek!, denkwerk voor honden, allemaal workshops die regelmatig terugkeren op de agenda. Afhankelijk van behoefte en eigen inspiratie varieert het aanbod. Per workshop maak ik een evenement aan, deze vind je op de facebookpagina. De locatie kan op ons trainingsveld zijn, maar het liefst werk ik in het bos in Zutendaal om zo realistisch mogelijk te oefenen met alles wat je zelf ook tegen kunt komen tijdens een wandeling.

Hier met plezier – een dagdeel met verschillende oefeningen om te jullie samen te leren dat je hond jou altijd leuker gaat vinden dan andere mensen, honden, geuren, etc. Een basisworkshop voor beginners, een opvolgworkshop voor daarna.

Linda Pertotti Workshop 3
Linda Perotti galerij 7

Fun! – eigenlijk zegt het al genoeg, alles waar jij en je hond plezier aan beleven komt terug in deze workshop. Van puzzelen tot balanceren, zoekspelletjes tot kunstjes, alles samengebracht om met zijn tweetjes lekker te ontspannen en jullie band te versterken. Onzekere honden leren hier te vertrouwen op zichzelf en op jou.

Zoek! – verschillende manieren om de neus van je hond te gebruiken staan centraal tijdens deze workshop. Ideaal om jullie band te versterken en het zelfvertrouwen te vergroten.

Wandelen zonder trekken – een dagdeel leren waarom je hond trekt en van hieruit werken aan het beter wandelen in jouw buurt. Geen lange armen meer als jullie samen uit zijn geweest! We starten met een basisworkshop en volgen op met een tweede deel naar behoefte.

Denkwerk voor honden – tijdens deze workshop van een dagdeel krijg je genoeg kennis en inspiratie om thuis verder te kunnen met allerlei denkspelletjes voor je hond. Perfect om zijn neus en hersenen aan de gang te krijgen en te gebruiken als je hond niet meer zo ver kan wandelen, moet revalideren of tot rust moet leren komen bij hyperactiviteit.

Schuiven naar boven