Training

Interne training 

Voor de allerkleinsten, maar ook voor volwassen honden die een specifieke training nodig hebben bied ik interne training aan. Voor de pups is er meestal vraag naar socialisatietraining en basis gehoorzaamheid, voor de pubers trainen we vaker op wandelen zonder trekken of los wandelen en altijd terug komen op verzoek. Voor volwassen honden verschilt het. De mogelijkheden voor interne training zijn eindeloos: leren meelopen bij de fiets, specifieke commando´s, rustig leren zijn of wachten, aandacht voor de eigenaar krijgen, speuren, revalidatie-oefeningen, mee in de auto, hier met plezier, etc.  

Afhankelijk van de leeftijd van de hond en het leervermogen wordt de training in kleine tijdsblokken verdeeld over een dag. Rust is even belangrijk als inspanning. Vooraf bespreken we wat er getraind wordt, je krijgt zeer regelmatig een update en in sommige gevallen ook filmpjes van de vorderingen. Gemakkelijk te combineren met je vakantie, thuis kun je uitgerust verder oefenen waar wij gebleven zijn. 

Privétraining 

Wil je één op één oefenen op bepaalde technieken, feedback over je aanpak tot nu toe of iets specifieks leren, plan je het best een privétraining in. Dit kan eenmalig of in een reeks, afhankelijk van jullie leerdoelen. Bijna alles is mogelijk, dus stuur gerust een mail als je een vraag hebt.  

Gedragstherapie Linda pagina (7)
Gedragstherapie Linda pagina (20)

Therapiediertraining 

Wil je samen met je hond een therapieteam gaan vormen? Ik help jullie graag met het aanleren van specifieke taken voor je actieve of passieve therapiehond. Dit kan in een reeks privétrainingen, maar ook als interne training. Om verschillende taken aan te leren, om de focus van je hond te versterken, of om jou, of je gezin, even te ontlasten als dit beter uitkomt. 

Hond & Gezond 

Aan jullie conditie werken of een kilo kwijtraken, herstellen na een blessure – je kunt het onder professionele begeleiding, 1 op 1, gaan doen. Samen met je hond is alles leuker en ik zorg dat je net even dat metertje meer maakt! 

Wil je liever in een groepje sporten, meld je dan aan voor bootcamp in het bos. Opbouw van conditie en oefeningen voor je hond en voor jou, in de buitenlucht, met gediplomeerde begeleiding. We werken per reeks van 5 lessen, info en data vind je bij de evenementen op facebook.   

Schuiven naar boven