Hotel

Hotel

Als je zelf op vakantie gaat, of even niet in de gelegenheid bent voor je hond te zorgen, verzorgen we graag een heerlijke vakantie voor je hond. Dagelijkse lange wandelingen in het bos, spelen met soortgenoten in de tuin, playdates met vriendjes of gewoon lui voor de openhaard of in de zon liggen, iets te knabbelen, knuffelen, kortom..we zorgen dat hij zich thuis voelt en net zoveel plezier heeft als wij op vakantie. Verse voeding is naar wens inbegrepen, verzorging op maat is mogelijk, ophalen en terug naar huis plannen we samen in zodat het jullie ook goed uitkomt. Dagelijks krijg je een update en foto´s zodat je weet dat alles goed gaat. Jouw hond logeert in ons gezin, we hebben maximaal 3 gasten.

Gedragstherapie Linda pagina (22)

Om zeker te weten dat jouw hond het fijn zal hebben als jullie weg zijn, plannen we vooraf eerst een proefmoment. Tijdens dit proefmoment kan ik beoordelen of we het met elkaar kunnen vinden en het allerbelangrijkst: dat je hond niet gaat treuren of zijn draai niet kan vinden. Heb je net een pup? Plan zeker een proefmoment in, zeer goed voor de socialisatie en jong geleerd…..

Wees op tijd met reserveren, want we houden het kleinschalig.

Uitlaatservice-dagopvang

Is het momenteel druk op je werk, wil je een dagje shoppen of ben je fysiek niet in staat te gaan wandelen? Kies dan voor een wandeling of de dagopvang. In overleg bepalen we een tijdstip van ophalen, de duur van de wandeling of dagopvang. Jullie kunnen zonder haast je werk afmaken of genieten van een vrije dag, jullie hond heeft plezier gehad en is voldaan terug thuis wanneer je wilt. Vooraf maken we kennis, zodat we jullie wensen en speciale rituelen kennen, jullie hond en ik vriendjes kunnen worden en jullie weten wie ik ben

Schuiven naar boven