Gedragsbegeleiding

Gedragsbegeleiding

Ongewenst gedrag 

Gedrag is pas probleemgedrag als de mens dit als een probleem ziet.  

Voor ondersteuning en hulp bij het afleren van ongewenst gedrag en het aanleren van nieuw gewenst gedrag plannen we een consult in. Tijdens het consult ga ik op zoek naar de oorzaken en bijkomende factoren die de reden zijn voor dit gedrag bij jouw hond. Samen kijken we welke oplossing voor jou, je hond en je gezin werkbaar en realistisch is. Een oplossing geven is niet moeilijk, het volhouden en samen met je hond verder werken aan de gewenste situatie is de grotere uitdaging. Na het consult houden we contact zodat je vragen beantwoord worden en je stap voor stap vooruit kunt blijven gaan. 

Linda Pertotti Gedrag 1

Puppytest of hulp bij adoptie 

Aangezien gedrag zich al in de baarmoeder ontwikkelt en pups al heel wat kenmerken hiervan kunnen laten zien, kun je mij voor puppytesten inschakelen. Zo is het zoeken naar de juiste match als toekomstige eigenaar een stuk makkelijker.  

Ben je op zoek naar een pup of een adoptant om jullie gezin uit te breiden, kan ik je adviseren bij jullie keuze. Welk ras, welke energie, welke karaktereigenschap past bij jullie?  

Schuiven naar boven